yellowbrick

Download de Yellowbrick-app - Yellowbrick

register at Yellowbrick

 

 

De Yellowbrick parkeer-app is beschikbaar voor iPhone en Android toestellen. Door een samenwerking met Prettig Parkeren is deze parkeer-app niet alleen handig voor klanten, maar ook voor niet-klanten. Iedereen kan met de app de goedkoopste parkeerplekken vinden, loopafstand berekenen tot de bestemming en de dichtstbijzijnde parkeergarages ontdekken. Daarnaast kunnen klanten van Yellowbrick via GPS een parkeeractie starten en stoppen, zo start u automatisch het parkeren in de juiste zone.

Parkeer app | Mobiel parkeren

Laatste update
Er is weer een nieuwe update beschikbaar van de Yellowbrick parkeer-app. Versie 3.7 bevat een heleboel verbeteringen. Wat is nieuw? Voor iPhone klik hier en voor Android klik hier.

BlackBerry versie 10.2.1
De Yellowbrick-app op uw BlackBerry 10, het is mogelijk maar let goed op, de Yellowbrick parkeer-app is niet ontworpen voor de BlackBerry. Omdat wij fouten niet kunnen onderzoeken en oplossen kunnen wij u hierop geen support bieden. Doordat wij niet meer garant kunnen staan voor de kwaliteit van de Yellowbrick parkeer-app kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor fouten die ontstaan bij het gebruik op een BlackBerry.

Vanaf versie 10.2.1 is het mogelijk rechtstreeks .APK bestanden te downloaden. De SNAP app op de Blackberry is hiervoor geschikt. De app lijkt op de Google Play store. Met de SNAP app ontvangt men ook de (automatische) updates.

Tips
We hebben de voor u een aantal handige OPLOSSINGEN EN TIPS bij het gebruik van de app op een rijtje gezet.

Vragen?
Voor antwoorden op uw vragen over de Yellowbrick app bekijkt u de vraag en antwoord pagina!

Handleiding App
De handleiding voor de Yellowbrick parkeer-app voor iPhone vindt u hier. De handleiding voor de Android versie vindt u hier.

De Yellowbrick iPhone app is geschikt voor iOS, 6 en deels voor 7. De Yellowbrick app voor Android is geschikt voor alle toestellen met versie 2.2 en hoger. Voor Blackberry en Windows Mobile gebruikers komt er een andere mogelijkheid, de planning hiervan is nu nog niet bekend.

Daarom Yellowbrick!

  • Niet meer te veel betalen
  • Nooit meer een bon
  • Geen kleingeld of chipknip nodig
  • Parkeerkosten overzichtelijk op 1 factuur

 

Nog veel meer voordelen »