yellowbrick

Klant worden bij Yellowbrick

register at Yellowbrick

Hoe word ik klant?

STAP 1: U registreert zich op www.yellowbrick.nl via de ‘klant worden’ button linksboven of via ‘Registreren’ op de homepage.

STAP 2: Binnen enkele dagen ontvangt u een e-mail met uw klantnummer en een link om uw wachtwoord te bepalen voor de persoonlijke pagina ‘Mijn Yellowbrick’ .

STAP 3: Vervolgens ontvangt u op uw huisadres een brief met een transponderkaart en een P+ pas. De transponderkaart heeft u nodig om Yellowbrick op straat te gebruiken, de P+ pas gebruikt u om te bricken in de parkeerfaciliteiten van Q-Park.

Transponderkaart P+ pas

STAP 4: Bij uw registratie heeft u uw kenteken en mobiele telefoonnummer kunnen invullen. Als u dat heeft gedaan zijn deze gegevens al aan de transponderkaart gekoppeld. U kunt bricken op straat nadat u de gele transponderkaart achter de autoruit heeft geplaatst!

Als u meerdere transponderkaarten bestelt dient u deze na ontvangst nog te voorzien van een kenteken en een mobiele telefoonnummer. Dit doet u door in te loggen op de persoonlijke pagina ‘Mijn Yellowbrick’. De instructie hoe deze gegevens in te voeren treft u aan op ‘Mijn Yellowbrick’.

STAP 5: Onder ‘Mijn mobiele nummers’ activeert u indien gewenst de SMS Reminder Service.

STAP 6: Onder ‘Mijn gegevens’ vindt u uw pincode die u nodig heeft voor het Nood/Calamiteitennummer. U kunt deze eventueel aanpassen.

Wij wensen u veel parkeergemak toe!