Skip to content

Top 8 Leaseauto's

Voor velen een lang beslissingsproces: het uitzoeken van een nieuwe leaseauto. Ga je de auto alleen zakelijk rijden of schaf je hem ook voor privé gebruik aan? Kies je vervolgens voor een ruime auto met veel bagageruimte, of een compacte maar hippe auto? En de bijtelling, let je daar op? Om je op weg te helpen hebben wij de beste lease auto’s voor 2019 onder elkaar gezet. Doe er je voordeel mee!

1 Volkswagen Up!

De compacte Volkswagen is klein, maar toch ruim. De auto biedt plek aan vier passagiers mét hun bagage. Een ideale stadsauto, maar ook geschikt voor een mooie roadtrip. Door de handige integratie met je Smartphone ben jij overal connected. De Up! kun je volledig naar eigen stijl samenstellen; kies uit 20 kleuren, 15 interieuren, 8 velgen en 5 motoren. Kies bijvoorbeeld voor de up! beats, voor een volledige beats interieur met een geweldige muziekinstallatie. Via Leaseplandirect lease je de Up! al vanaf €201 per maand. De Up! heeft een bijtellng van 22%. Liever elektrisch? Check de e-up!, welke een bijtelling van slechts 4% heeft. Bekijk hieronder een filmpje van de moderne Up!.

2 Kia Niro

De Kia Niro is een ruime auto met veel ruimte en een sportieve look. Het design van de Kia Niro is stijlvol en strak. Het interieur is zeer ruim en flexibel, ideaal als moderne gezinsauto. Dankzij de hybride dynamiek van de Niro bespaar je brandstof en beperk je CO2-uitstoot. Net zoals de Volkswagen Up! beschikt de Kia Niro over volledige connectiviteit. Zo beschikt de Niro over een eenvoudig navigatiesysteem en kun je als passagier je telefoon draadloos opladen. Lees hier alles over de Kia Niro. Op de website van DirectLease kun je de Niro leasen vanaf €397 per maand.

3 Skoda Koraq

De nieuwe SUV van Skoda is de super comfortabele, krachtige Skoda Karoq. Met zijn avontuurlijke design, Simply Clever interieur en comfort is dit een ideale gezinsauto. Een dagje naar het bos met het gezin en de honden? Het kan met de Skoda Karoq. De Karoq beschikt over slimme assistenten die jou helpen met gemak, veiligheid en offroad. Lees meer info op de website van Skoda. De Koraq lease je al vanaf €399 per maand, wat ons betreft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bekijk hieronder een review op de Skoda Karoq, door het youtube kanaal: Autoweek.

4 Volkswagen Golf

Een voor velen bekende auto; de Volkswagen Golf. De Golf gaat al vele generaties mee als één van de populairste voorwiel aangedreven hatchbacks auto’s. De Golf is comfortabel, betrouwbaar en sportief. Net zoals bij de Volkswagen Up! kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen van de auto. Houd je van extra veel comfort? Dan is de Comfortline wat voor jou! De Golf heeft interessante features zoals; Active Info Display, automatische airconditioning en parkeersensoren. Meer weten? Check de website van Volkswagen. Bekijk hieronder een filmpje van de Volkswagen Golf in vogelvlucht.

5 Tesla model S

De Tesla model S is een van de duurste leaseauto’s uit ons lijstje. De auto is elektrisch, waardoor men slechts 4% bijtelling betaald. Met dit model kun je overal naar toe rijden. Het fraaie design van de Tesla oogt snel, strak en sportief. Het interieur van de Tesla is zeer modern en redelijk ruim. De auto heeft ruimte voor 4 passagiers, de bagageruimte is minder ruim dan de andere auto’s uit ons lijstje. De Tesla is beschikbaar in 15 uitvoeringen. Bij Leaseplan Direct, lease je de Tesla vanaf €984 per maand. Bekijk hieronder een filmpje waarin de vele innovatie features van de auto naar voren komen.

6 Ford Fiesta

Veiligheid en zekerheid. De rustgevende Ford Fiesta is een compacte, comfortabele en efficiënte auto. Het Auto-Start-Stop systeem helpt je om brandstof te besparen, elke keer dat je stil staat. De Ford Fiesta is één van de goedkoopste opties uit onze lijst. Evenals de Volkswagen Golf en Up! kun je de Ford Fiesta naar smaak samenstellen; kies uit verschillende kleuren en verschillende uitgaven. Meer informatie? Check hier de site van Ford. Via Justlease kan men de Ford Fiesta vanaf €229 per maand leasen. Bekijk hieronder een filmpje van het mooie interieur van de Ford Fiesta.

7 Volvo V60

De Volvo V60 staat voor luxe en veelzijdigheid. Met een zeer modern en ruim interieur is de Volvo V60 een ideale gezinsauto waarmee je verre reizen kan gaan maken. De Volvo speelt in op veiligheid, comfort, pure kracht en zelfverzekerdheid. In de auto zitten leuke features ingebouwd zoals een goede muziekinstallatie en een betrouwbare assistent. Meer weten over de Volvo V60? Bekijk hier de website van Volvo. Bij Leaseplan Direct kan men de Volvo V60 voor €698 per maand leasen.

8 Nissan Leaf

De zuinige Nissan Leaf komt in meerdere uitvoeringen. Voor de 100% elektrische gezinsauto betaalt men slechts 4% bijtelling. De bekleding van de stoelen is gemaakt van Eco-stoffen. Alle uitvoeringen van de Nissan Leaf zijn voorzien van handige features; de E-pedal, Cruise Control, Propilot en Propilot Park. Leuk feitje: De Nissan Leaf is het best verkochte elektrische voertuig binnen Europa in 2018. Meer weten? Bekijk hier de website van Nissan. Bekijk hieronder een testrit van de Nissan Leaf door het Youtube-kanaal Autovisie TV.