De Yellowbrick-parkeerapp

Om je inloggegevens te bewaren zet je een vinkje in het inlogscherm bij gegevens onthouden.

Nee, tijdens een transactie kun je de Yellowbrick-parkeerapp sluiten. Blijf wel ingelogd, zodat je de transactie weer kunt stoppen. 

Ja, de Yellowbrick-parkeerapp is ook geschikt voor de iPad.

Op sommige goed beveiligde wifi-netwerken staan bepaalde poorten dicht, waardoor de Yellowbrick-parkeerapp niet werkt. Vraag de beheerder van het netwerk om de volgende poorten te openen: Poort 443 en Poort 10443.

Lees meer over de Yellowbrick-parkeerapp.

Het wachtwoord voor de Yellowbrick-parkeerapp is hetzelfde als het wachtwoord waarmee u inlogt op Mijn Yellowbrick. Je kunt in de app je wachtwoord opvragen met je klantnummer via 'Wachtwoord vergeten', het kan ook via Mijn Yellowbrick.

De Yellowbrick-parkeerapp voor iPhone is geschikt voor iOS 7 en hoger. De app voor Android werkt op alle toestellen met versie 4.0 en hoger. Voor de Windows app wordt het besturingssysteem vanaf Windows Phone 8 ondersteund. 

De Windows Phones met de versie 7.x en lager ondersteunen de Yellowbrick parkeer applicatie niet en worden niet weergegeven in de Windows app store.  

Dit doe je door uitknop en de volume hoger knop gelijktijdig in te drukken.

Helaas kunnen telefoons met de versie 7.x niet geüpdatet worden naar 8.x.

Dit doe je door het sterretje aan de linker kant van een suggestie locatie te klikken, het sterretje vult geel. Onder het sterretje staat FAVO. Om deze weer te verwijderen klik je nogmaals op het sterretje.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk alle vragen