Waar wijzig ik mijn gegevens op Mijn Yellowbrick?

Geef wijzigingen tijdig door op Mijn Yellowbrick.

Log je voor de eerste keer in op Mijn Yellowbrick? In de e-mail ter bevestiging van je account vind je jouw klantnummer en een link waarmee je direct een wachtwoord aanmaakt.

MIJN GEGEVENS

Algemeen

Een naam- of adreswijziging (wanneer je gaat verhuizen bijvoorbeeld) kun je hier doorgeven.

Betaalwijze

Voor het wijzigen van de manier van betalen: via creditcard of automatische incasso.

Wachtwoord

Voor het wijzigen van je Mijn Yellowbrick-wachtwoord.

Pincode

Voor het wijzigen van je pincode. Deze pincode heb je nodig als je ons Noodnummer belt, bijvoorbeeld als je een parkeertransactie stopt met een ander nummer dan waar je deze mee startte.

Mijn lidmaatschap

Voor het wijzigen van de servicevorm: of je neemt een abonnement óf je betaalt per keer dat je parkeert (per transactie). Hier vind je ook de prijsvoorwaarden van het lidmaatschap.

MIJN MOBIELE NUMMERS

Voor het verwijderen, aanpassen en toevoegen van mobiele nummers.

Onder ‘Kaart/Gebruiker’ en dan ‘Wijzigen’ selecteer je het juiste mobiele nummer per gebruiker als je een mobiel nummer hebt toegevoegd. Let op: je kunt maximaal 2 nummers aan een gebruiker koppelen, en een telefoonnummer kan niet aan meerdere gebruikers worden gekoppeld.

Onder ‘Mobiel’ kun je ook de SMS Reminder Service (de)activeren of wijzigen.

KAART/GEBRUIKER

Voor het wijzigen van je kenteken of het selecteren van een ander mobiel nummer per gebruiker. Onder ‘Kaart/Gebruiker’ kun je ook je P+ pas(en) blokkeren.

P+ passen

Voor het koppelen van de P+ pas aan een gebruiker (optioneel). Je kenteken wordt dan zichtbaar op de factuur en in het online transactieoverzicht. Deze administratieve optie beïnvloedt de werking van je P+ pas niet, de pas is nog steeds voor elk voertuig te gebruiken. Aan een gebruiker kun je maximaal 1 P+ pas koppelen.

Onder ‘P+ passen kun je ook je P+ pas (de)activeren. Bekijk ons filmpje Activeren P+ pas.