Registreren

Iedereen die wil bricken kan zich registreren. Klik op 'Klant worden' op yellowbrick.nl en vul het formulier in.

In hoe word ik klant leggen we per stap uit hoe je je registreert.

Een Yellowbrick-actiecode ontvangen tijdens een lokale actie of via een van onze partners? Deze code vul je in op de laatste pagina van het registratieformulier. We verwerken je registratie dan gratis of tegen het speciale tarief.

Zoals bij elke registratie ontvang je 1 gratis P+ pas. Extra gebruikers en P+ passen kosten €5 per stuk. Ook bij een gratis registratie geef je je betalingsgegevens op, deze gebruiken we om in de toekomst parkeerkosten te incasseren.

Het kenteken en mobiele nummer dat je bij registratie opgeeft, koppelen wij automatisch aan je gebruikersnummer. Je gegevens kun je daarna eenvoudig wijzigen op Mijn Yellowbrick.

Bekijk onze uitleg over Gegevens Wijzigen. Of zie de instructie over het ingeven van kentekens en mobiele nummers op de startpagina van Mijn Yellowbrick.

Parkeergeld is een belasting die Yellowbrick int namens de gemeente. Korting op belasting is niet mogelijk.

Yellowbrick is voordeliger omdat je boetes voorkomt (je stopt de parkeertijd als je terug bent bij je auto) en alleen maar voor de daadwerkelijke parkeertijd betaalt, dus niet meer te veel.

Yellowbrick is persoonlijk. Wij vinden jou belangrijk en luisteren graag naar wat jij te zeggen hebt over onze dienst. Laat je dus horen op onze social media pagina's! Aan de andere kant laten we graag zien wie wij zijn en waar wij mee bezig zijn. Zodat je ons ook kunt leren kennen.

Yellowbrick is transparant. Wij zijn eerlijk, what you see is what you get. Bij ons geen verborgen kosten. En je zit niet vast aan een abonnement.

Yellowbrick is duurzaam. Wij compenseren jaarlijks onze CO2 uitstoot en zijn maatschappelijk betrokken. We steunen goede doelen en sponsoren initiatieven van onze medewerkers.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk alle vragen