Skip to content

Hoe werkt bricken bij P+R terreinen?

NS kortingskaart

Wanneer je met de auto van en naar het station reist, kun je dichtbij parkeren op de Q-Park P+R terreinen. Reis je een dag met de OV-chipkaart bij NS? Dan heb je recht op korting op het dagtarief.

Je krijgt na jouw treinreis korting op het dagtarief bij een Q-Park P+R terrein, door bij het uitrijden gebruik te maken van jouw OV-chipkaart. De uitrijdterminals van de Q-Park P+R terreinen zijn omgebouwd en alle terminals zijn geschikt gemaakt voor de OV-chipkaart. De korting wordt uitsluitend toegekend als je met de OV-chipkaart hebt gereisd bij NS. Om dat te laten controleren houdt je bij het uitrijden eerst jouw OV-chipkaart voor de kaartlezer van de Q-Park uitrijterminal voordat je de P+ pas invoert. Zo wordt duidelijk of je op de dag van parkeren bent in- en uitgecheckt op een NS-station. Vervolgens wordt de korting automatisch verrekend.

Achteraf Betalen

De transacties van bricken bij P+R terreinen incasseren wij achteraf automatisch van je creditcard of bankrekening. Alle transacties, dus ook die van bricken op straat en bricken bij Q-Park, staan op 1 factuur (incl. btw-specificatie). Je ontvangt de factuur maandelijks per e-mail. Op Mijn Yellowbrick vind je je parkeergeschiedenis terug.

Bekijk ook onze video: