Yellowbrick producten

Met Yellowbrick Basic betaal je altijd €0,34 cent per transactie. Het grote voordeel van Basic is dat je parkeert tegen een vast laag tarief. Daarnaast zit je net zoals bij ons Flex product, niet vast aan een abonnement.

De voordelen van Yellowbrick Basic:

 • Parkeren tegen een vast laag tarief.
 • Je betaalt nooit meer dan €0,34 per transactie.
 • Geen verrassingen, altijd een vast transactietarief.

Yellowbrick Flex is interessant als je kort parkeert en in steden waar de parkeertarieven laag zijn. Met Yellowbrick Flex betaal je standaard 10% van het totale parkeertarief met een minimum van €0,15 cent en een maximum van €0,50 cent. Je transactiekosten worden berekend op basis van van het totale parkeertarief. Stel: Je parkeert ergens waar je €1,50 per uur betaald, dan is het parkeertarief €0,15. Het grote voordeel van Flex is dat de transactiekosten laag zijn. Net zoals bij ons Basic product zit je bij Flex niet vast aan een abonnement.

De voordelen van Yellowbrick Flex:

 • Je zit nergens aan vast.
 • Je bespaart maximaal op je parkeertarief.
 • Yellowbrick Flex houdt rekening met je parkeerduur en parkeerlocatie.
 • De laagste transactiekosten vanaf €0,15 per transactie.
 • Ideaal voor iedereen die vaak en kort parkeert buiten de Randstad waar een laag parkeertarief geldt.

Yellowbrick Unlimited is aantrekkelijk als je vaak parkeert.

Met Yellowbrick Unlimited betaal je een vast transactiebedrag per week. Al voor €0,75 cent per week parkeer je door heel Nederland zo lang en zo vaak je maar wilt.

De voordelen van Yellowbrick Unlimited:

 • Onbezorgd regelmatig parkeren.
 • Geen financiële verrassingen achteraf, je betaalt een vast bedrag.
 • Geen transactiekosten.
 • Ideaal voor zakelijk gebruik.
 • Je kunt onbeperkt tegen een vast tarief gebruik maken van onze diensten.
 • Je kunt onbeperkt parkeren en kenteken wisselen.

Heb je je aangemeld voor Yellowbrick Basic, maar past Flex beter bij je parkeergedrag? Dan wissel je eenvoudig naar Flex. Log in op Mijn Yellowbrick en maak je keuze. Je nieuwe product zal de eerstvolgende maandag na wijziging ingaan. 

Heb je je aangemeld voor Yellowbrick Flex, maar past Yellowbrick Basic beter bij je parkeergedrag? Dan wissel je eenvoudig naar Basic. Log in op Mijn Yellowbrick en maak je keuze. Je nieuwe product zal de eerstvolgende maandag na wijziging ingaan. 

Heb je je aangemeld voor Yellowbrick Flex, maar past Yellowbrick Unlimited beter bij je parkeergedrag? Dan wissel je eenvoudig naar Unlimited. Log in op Mijn Yellowbrick en maak je keuze. Je nieuwe product zal de eerstvolgende maandag na wijziging ingaan. 

Heb je je aangemeld voor Yellowbrick Basic, maar past Yellowbrick Unlimited beter bij je parkeergedrag? Dan wissel je eenvoudig naar Unlimited. Log in op Mijn Yellowbrick en maak je keuze. Je nieuwe product zal de eerstvolgende maandag na wijziging ingaan. 

Heb je je aangemeld voor Yellowbrick Unlimited, maar past Yellowbrick Flex beter bij je parkeergedrag? Dan wissel je eenvoudig naar Flex. Log in op Mijn Yellowbrick en maak je keuze. Unlimited heeft een opzegtermijn van twee weken vanaf de eerste maandag na de wijziging. 

Heb je je aangemeld voor Yellowbrick Unlimited, maar past Yellowbrick Basic beter bij je parkeergedrag? Dan wissel je eenvoudig naar Unlimited. Log in op Mijn Yellowbrick en maak je keuze. Unlimited heeft een opzegtermijn van twee weken vanaf de eerste maandag na de wijziging. 

Met Yellowbrick Flex betaal je minimaal €0,15 en maximaal €0,50 per transactie. Met Yellowbrick Flex betaal je standaard 10% van het totale parkeertarief met een maximum van €0,50 cent. Is je totale parkeertarief €1,50? Dan betaal je slechts €0,15 transactiekosten.

Met Yellowbrick Flex betaal je maximaal €0,50 per transactie. Met Yellowbrick Flex betaal je standaard 10% van het totale parkeertarief met een maximum van €0,50 cent. Is je totale parkeertarief €7? Dan betaal je dus geen €0,70 maar €0,50 cent.

Met Yellowbrick Flex betaal je maximaal €0,50 per transactie. Met Yellowbrick Flex betaal je standaard 10% van het totale parkeertarief met een maximum van €0,50 cent. Is je totale parkeertarief €7? Dan betaal je dus geen €0,70 maar €0,50 cent. Mocht je een keer vergeten om je te transactie te stoppen, dan betaal je dus ook maximaal €0,50 cent.

Het is mogelijk om met Yellowbrick in een Q-Park garage te parkeren. Echter, Q-Park hanteert een vast tarief. Parkeren in een Q-Park garage  met je P+Pas pas kan via Yellowbrick. Vraag een P+ pas aan via Mijn Yellowbrick

Het is mogelijk om met Yellowbrick in een Q-Park garage te parkeren. Echter, Q-Park hanteert een vast tarief. Parkeren in een Q-Park garage  met je P+ pas  kan via Yellowbrick. Vraag een P+ pas aan via Mijn Yellowbrick.

Het is mogelijk om met je Yellowbrick account een P+ pas te bestellen, zodat je in een Q-Park garage kunt parkeren. Q-Park hanteert echter haar eigen tarieven. Nog geen P+ pas? Vraag hier een P+ pas aan. Alle informatie over parkeren bij Q-Park, inclusief een instructievideo, vind je op deze pagina.

Heb je meerdere auto’s en dus verschillende kentekens? Dan kan je deze allemaal onder hetzelfde pakket (en dus klantnummer) registeren. Het is niet mogelijk om de verschillende varianten (Basic, Flex of Unlimited) onder één klantnummer samen te brengen. Wil je bijvoorbeeld met Yellowbrick Flex en Yellowbrick Basic parkeren? Dan registreer je je nog een keer, en ontvang je een nieuw klantnummer.

Met Yellowbrick betaal je per minuut. Het parkeertarief verschilt per zone. Bekijk voordat je parkeert wat het parkeertarief in die zone is, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Bij Yellowbrick betaal je altijd per minuut, dus minder of meer parkeren wordt automatisch verrekend met het geldende parkeertarief. Het transactietarief ligt voor Yellowbrick Basic en Yellowbrick Unlimited vast, voor Yellowbrick Flex verschilt het per locatie en parkeertijd.

Ja, het transactietarief is per klantnummer voor alle gebruikers gelijk. 

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk alle vragen