Yellowbrick pakketten

Kan ik twee verschillende pakketten hebben?

Heb je meerdere auto’s en dus verschillende kentekens? Dan kan je deze allemaal onder hetzelfde pakket (en dus klantnummer) registeren. Het is niet mogelijk om de verschillende varianten (Basic, Flex of Unlimited) onder één klantnummer samen te brengen. Wil je bijvoorbeeld met Yellowbrick Flex en Yellowbrick Basic parkeren? Dan registreer je je nog een keer, en ontvang je een nieuw klantnummer.

Wat is de rekenformule voor de Flex transactiekosten?

Met Yellowbrick Flex betaal je standaard 10% van het totale parkeertarief met een minimum van €0,15 cent en een maximum van €0,50 cent. Je transactiekosten worden berekend op basis van van het totale parkeertarief. Stel: Je parkeert ergens waar je €1,50 per uur betaalt, dan is het parkeertarief €0,15. Is je totale parkeertarief €7? Dan betaal je dus geen €0,70 maar €0,50 cent.

Als ik uiteindelijk toch meer/minder parkeer, wordt dan het parkeertarief automatisch aangepast?

Met Yellowbrick betaal je per minuut. Het parkeertarief verschilt per zone. Bekijk voordat je parkeert wat het parkeertarief in die zone is, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Bij Yellowbrick betaal je altijd per minuut, dus minder of meer parkeren wordt automatisch verrekend met het geldende parkeertarief. Het transactietarief ligt voor Yellowbrick Basic en Yellowbrick Unlimited vast, voor Yellowbrick Flex verschilt het per locatie en parkeertijd.

Geldt het transactietarief voor alle gebruikers in mijn account of kan ik dat afzonderlijk aangeven?

Ja, het transactietarief is per klantnummer voor alle gebruikers gelijk.

Kan ik met Basic ook in Q-Park garages parkeren?

Het is mogelijk om met Yellowbrick in een Q-Park garage te parkeren. Echter, Q-Park hanteert een vast tarief. Parkeren in een Q-Park garage met je P+ pas kan via Yellowbrick. Vraag een P+ pas aan via Mijn Yellowbrick.

Kan ik met Unlimited ook in Q-Park garages parkeren?

Het is mogelijk om met je Yellowbrick account een P+ pas te bestellen, zodat je in een Q-Park garage kunt parkeren. Q-Park hanteert echter haar eigen tarieven. Nog geen P+ pas? Vraag hier een P+ pas aan. Alle informatie over parkeren bij Q-Park, inclusief een instructievideo, vind je op deze pagina.

Kan ik met Flex ook in Q-park garages parkeren?

Het is mogelijk om met Yellowbrick in een Q-Park garage te parkeren. Echter, Q-Park hanteert een vast tarief. Parkeren in een Q-Park garage met je P+Pas pas kan via Yellowbrick. Vraag een P+ pas aan via Mijn Yellowbrick.

Welke transactietarief wordt er gehanteerd voor Flex bij een doorgelopen transactie?

Met Yellowbrick Flex betaal je maximaal €0,50 per transactie. Met Yellowbrick Flex betaal je standaard 10% van het totale parkeertarief met een maximum van €0,50 cent. Is je totale parkeertarief €7? Dan betaal je dus geen €0,70 maar €0,50 cent. Mocht je een keer vergeten om je te transactie te stoppen, dan betaal je dus ook maximaal €0,50 cent.

Wat is het minimale transactietarief voor Flex?

Met Yellowbrick Flex betaal je minimaal €0,15 en maximaal €0,50 per transactie. Met Yellowbrick Flex betaal je standaard 10% van het totale parkeertarief met een maximum van €0,50 cent. Is je totale parkeertarief €1,50? Dan betaal je slechts €0,15 transactiekosten.

Wat is het maximum transactietarief voor Flex?

Met Yellowbrick Flex betaal je maximaal €0,50 per transactie. Met Yellowbrick Flex betaal je standaard 10% van het totale parkeertarief met een maximum van €0,50 cent. Is je totale parkeertarief €7? Dan betaal je dus geen €0,70 maar €0,50 cent.

Hoe kan ik wisselen van Unlimited naar Basic?
Heb je je aangemeld voor Yellowbrick Unlimited, maar past Yellowbrick Basic beter bij je parkeergedrag? Dan wissel je eenvoudig naar Unlimited. Log in op Mijn Yellowbrick en maak je keuze. Unlimited heeft een opzegtermijn van twee weken vanaf de eerste maandag na de wijziging.
Hoe kan ik wisselen van Unlimited naar Flex?
Heb je je aangemeld voor Yellowbrick Unlimited, maar past Yellowbrick Flex beter bij je parkeergedrag? Dan wissel je eenvoudig naar Flex. Log in op Mijn Yellowbrick en maak je keuze. Unlimited heeft een opzegtermijn van twee weken vanaf de eerste maandag na de wijziging.
Hoe kan ik wisselen van Basic naar Unlimited?

Heb je je aangemeld voor Yellowbrick Basic, maar past Yellowbrick Unlimited beter bij je parkeergedrag? Dan wissel je eenvoudig naar Unlimited. Log in op Mijn Yellowbrick en maak je keuze. Je nieuwe product zal de eerstvolgende maandag na wijziging ingaan.

Hoe kan ik wisselen van Flex naar Unlimited?

Heb je je aangemeld voor Yellowbrick Flex, maar past Yellowbrick Unlimited beter bij je parkeergedrag? Dan wissel je eenvoudig naar Unlimited. Log in op Mijn Yellowbrick en maak je keuze. Je nieuwe product zal de eerstvolgende maandag na wijziging ingaan.

Hoe kan ik wisselen van Flex naar Basic?

Heb je je aangemeld voor Yellowbrick Flex, maar past Yellowbrick Basic beter bij je parkeergedrag? Dan wissel je eenvoudig naar Basic. Log in op Mijn Yellowbrick en maak je keuze. Je nieuwe product zal de eerstvolgende maandag na wijziging ingaan.

Hoe kan ik wisselen van Basic naar Flex?

Heb je je aangemeld voor Yellowbrick Basic, maar past Flex beter bij je parkeergedrag? Dan wissel je eenvoudig naar Flex. Log in op Mijn Yellowbrick en maak je keuze. Je nieuwe product zal de eerstvolgende maandag na wijziging ingaan.

Wat is Yellowbrick Unlimited?
Yellowbrick Unlimited is aantrekkelijk als je vaak parkeert. Met Yellowbrick Unlimited betaal je een vast transactiebedrag per week. Al voor €0,75 cent per week parkeer je door heel Nederland zo lang en zo vaak je maar wilt. De voordelen van Yellowbrick Unlimited:
 • Onbezorgd regelmatig parkeren.
 • Geen financiële verrassingen achteraf, je betaalt een vast bedrag.
 • Geen transactiekosten.
 • Ideaal voor zakelijk gebruik.
 • Je kunt onbeperkt tegen een vast tarief gebruik maken van onze diensten.
 • Je kunt onbeperkt parkeren en kenteken wisselen.
Wat is Yellowbrick Flex?
Yellowbrick Flex is interessant als je kort parkeert en in steden waar de parkeertarieven laag zijn. Met Yellowbrick Flex betaal je standaard 10% van het totale parkeertarief met een minimum van €0,15 cent en een maximum van €0,50 cent. Je transactiekosten worden berekend op basis van van het totale parkeertarief. Stel: Je parkeert ergens waar je €1,50 per uur betaald, dan is het parkeertarief €0,15. Het grote voordeel van Flex is dat de transactiekosten laag zijn. Net zoals bij ons Basic product zit je bij Flex niet vast aan een abonnement. De voordelen van Yellowbrick Flex:
 • Je zit nergens aan vast.
 • Je bespaart maximaal op je parkeertarief.
 • Yellowbrick Flex houdt rekening met je parkeerduur en parkeerlocatie.
 • De laagste transactiekosten vanaf €0,15 per transactie.
 • Ideaal voor iedereen die vaak en kort parkeert buiten de Randstad waar een laag parkeertarief geldt.
Wat is Yellowbrick Basic?
Met Yellowbrick Basic betaal je altijd €0,34 cent per transactie. Het grote voordeel van Basic is dat je parkeert tegen een vast laag tarief. Daarnaast zit je net zoals bij ons Flex product, niet vast aan een abonnement. De voordelen van Yellowbrick Basic:
 • Parkeren tegen een vast laag tarief.
 • Je betaalt nooit meer dan €0,34 per transactie.
 • Geen verrassingen, altijd een vast transactietarief.