Nu 15% korting op de Valet en Shuttle service

Met Yellowbrick parkeer je makkelijk, snel en veel voordeliger bij Schiphol. Onze partner Park and Fly biedt uitstekende service en beveiligt jouw auto 24 uur per dag. Je betaalt achteraf via automatische incasso en de transactie staat op je Yellowbrick-factuur.

Speciaal voor Yellowbrick klanten 15% korting*
Met kortingscode YB15 boek je t/m 24 augustus 2017 met 15% korting op de Valet en Shuttle service. De kortingscode vul je in wanneer je de reservering bevestigt. Uiteraard mag de periode dat je daadwerkelijk parkeert bij Schiphol ook na 24 augustus 2017 liggen.

KORTINGSCODE: YB15

*Let op: De 15% korting geldt alleen op de reservering van de Valet en Shuttle Service. Niet op de extra opties: ‘Extra Services’ en ‘Cleaning services’, die tijdens de reservering toegevoegd kunnen worden.

Na het reserveren ontvang je per e-mail de bevestiging met praktische informatie. 

Valet service en 
Shuttle service
Maak je gebruik van de Valet service, dan brengt een chauffeur je auto naar het parkeerterrein van Park and Fly. Jij stapt direct het vliegtuig in. Kies je voor de Shuttle service, dan parkeer je zelf je auto en brengt de shuttlebus je binnen 9 minuten naar de vertrekhal.

Voordelen Shuttle service

  • Goede ligging direct aan de snelweg A4
  • In 9 minuten op Schiphol
  • Betaalbaar parkeren bij Schiphol

Voordelen Valet service

  • Ervaren chauffeurs
  • Voor iedere klant een aparte chauffeur
  • Auto direct naar de parking (geen bufferzone)

 Bekijk ook onze video: