Mobiel parkeren in Almere

Een dagje naar Almere? De hoofdstad van de provincie Flevoland biedt je vele mogelijkheden en leuke uitjes! Een avondje naar de film bij Kinepolis Almere of uit eten bij restaurant Atlantis Almere, wij laten zien waar je het beste kunt parkeren in de Gemeente Almere.

Wat is het parkeertarief in Almere?
In het centrum van Almere betaal je €2,61 p/u op straat met een starttarief van €0,26 (ma – za 07:00 – 24:00 & zo 12:00 – 24:00). Het maximale dagtarief bedraagt €18,28. In Almere is het goedkoper om in garages te parkeren, lees op deze pagina in welke garage jij handig kunt parkeren. 

Almere centrum (parkeren €2,61 p/u excl. €0,26 starttarief)
In het gezellige centrum van Almere kun je van alles doen. De vele restaurants, lunchrooms, koffiebarretjes en broodjeszaken bieden je genoeg keuze om lekker te lunchen, dineren of te borrelen. Daarnaast kun je in Almere centrum uitgebreid shoppen in meer dan 400 winkels! Scoor een gloednieuwe outfit bij kledingwinkels als de H&M, ONLY, Jack & Jones of de Primark. Haal nieuwe sportspullen bij bijvoorbeeld de Sport2000 of zoek een goed boek uit in één van de vele boekhandels. Tip: ga eens langs bij de ANWB winkel en ontdek het ruime assortiment van producten op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. In het centrum van Almere kun je op straat parkeren tegen een tarief van €2,61 p/u excl. €0,26 starttarief.

Kinepolis Almere (parkeren €2,09 p/u excl. €0,21 starttarief)
Middenin het levendige centrum van Almere is één van de Kinepolis bioscopen gevestigd. Met acht zalen draait er altijd wel een leuke film voor hem, haar of het hele gezin. Daarbij heeft Kinepolis Almere een grote shop vol met popcorn, chocola en ander lekkers voor tijdens je favoriete film. Kinepolis Almere is eenvoudig bereikbaar met de auto, en openbaar vervoer. De garages Hospitaalgarage en Schippersgarage zijn dichtbij de bioscoop, hier kun je parkeren voor €2,09 p/u excl. €0,21 starttarief. 

Restaurant Atlantis Almere (parkeren gratis)
In het Wereldrestaurant Atlantis Almere beleef je gegarandeerd een onvergetelijke avond! Het restaurant is makkelijk te bereiken op hun locatie langs de A6. In Atlantis Almere geniet men onbeperkt van een zeer uitgebreide keuken. Denk aan grillen, pizza, wokken en sushi! Het restaurant is een fantastisch uitje voor het hele gezin. In de speciale kinderspeelhoek zijn allerlei leuke dingen te beleven. Naast het restaurant kun je gratis parkeren op de parkeerplaats.

Citymall Almere (€2,09 p/u excl €0,21 starttarief)
In het bruisende centrum van Almere vind je de moderne Citymall Almere. Met 130 verschillende winkels kun je hier alles scoren wat je nodig hebt. Van kleding, een kopje koffie tot een uitgebreide lunch! De Citymall is eenvoudig te bereiken met de auto én het openbaar vervoer. Dichtbij Citymall Almere kun je parkeren in parkeergarage Schippersgarage, tegen een parkeertarief van €2,09 p/u excl €0,21 starttarief.

Waar kan ik parkeren in Almere?
Bekijk hieronder op de handige kaart waar en tegen welk parkeertarief je parkeert in Almere, voor een bezoekje aan bijvoorbeeld Kinepolis of Almere centrum. 

Betaal alleen voor de werkelijke parkeertijd

Parkeer razendsnel met je mobiel

Betaal alleen voor de werkelijke parkeertijd

Kies bij Yellowbrick zelf het product dat past bij jouw parkeergedrag.

vanaf €0,15 per transactie

Flex

Geen abonnement

Onbeperkt kentekens wisselen

Gratis overzichtelijke factuur

Ideaal voor korte parkeeracties

Transactiekosten zijn 10% van het totale parkeerbedrag tot maximaal €0,50.

  €0,34 per transactie

Basic

Geen abonnement

Onbeperkt kentekens wisselen

Gratis overzichtelijke factuur

Parkeren tegen een vast laag tarief

  €0,75 per week

Unlimited

Abonnementsvorm

Onbeperkt kentekens wisselen

Gratis overzichtelijke factuur

Onbeperkt transacties starten en stoppen

* Voor zakelijke klanten zijn alle prijzen exclusief btw.

Hoe werkt het

Parkeer je auto

Start parkeren

Stop parkeren

Betaal achteraf

Heb je een vraag?

Tweet naar @YellowbrickNL
Stel je vraag direct aan
ons webcare team

Whatsapp ons op 0613689781
Wij streven om binnen 3 uur te
reageren

Bel naar 09002006999
€0,45 per gesprek + kosten voor
gebruik van je mobiel