ParkAlert

Exclusief bij Yellowbrick.

En ontvang binnen 24 uur een ParkAlert bestellink met introductiekorting in je mailbox.

Vergeet nooit meer je parkeeractie
te starten en te stoppen.

Herken je de frustratie van een doorgelopen parkeeractie of parkeerboete? Zo'n 70% van de mobiel parkeerders vergeet hun parkeeractie wel eens tijdig aan- of uit te zetten, waardoor onnodige kosten vaak hoog oplopen. Dankzij ons nieuwe, exclusieve geheugensteuntje ParkAlert weet jij zeker dat je nooit meer je parkeeractie vergeet. De ParkAlert knop is naar aanleiding van ons klantonderzoek aangepast op de wensen van onze gebruikers. ParkAlert werkt exclusief voor Yellowbrick gebruikers en niet met andere parkeerapps. Profiteer nu nog van de zeer scherpe introductiekorting!

StappenplanParkAlert

En ontvang binnen 24 uur een ParkAlert bestellink met introductiekorting in je mailbox.

ParkAlert zakelijk

ParkAlert is geschikt voor wagenparken. Met de ParkAlert knop kun je als bedrijf besparen op niet zichtbare parkeerkosten en het verhoogt de verkeersveiligheid van de werknemers. Meer dan 4 ParkAlert bestellen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt ParkAlert?

Het enige wat jij hoeft te doen is een kleine, praktische knop in je auto plakken. De knop staat in zeer nauwkeurige verbinding met je smartphone en maakt geluid als jij met een lopende parkeeractie terugkeert in de auto. Druk op de knop en jouw parkeeractie wordt automatisch gestopt! Loop je weg van de auto en heb je nog geen parkeeractie gestart? Dan stuurt ParkAlert je desgewenst een notificatie op je smartphone waarmee je eenvoudig je parkeeractie start. Dankzij dit gemak voorkom jij voortaan een doorgelopen transactie, én boete!

En ontvang binnen 24 uur een ParkAlert bestellink met introductiekorting in je mailbox.

Ervaar zelf het ultieme gemak.

Stop parkeeractie zonder smartphone

Nauwkeuriger dan GPS

Waarschuwing makkelijk hoorbaar

Makkelijk bevestigen en installeren

Voor elk soort auto

Exclusief voor Yellowbrick gebruikers

Ervaar zelf het ultieme gemak.

Stop parkeeractie zonder smartphone

Nauwkeuriger dan GPS

Exclusief voor Yellowbrick gebruikers

Makkelijk bevestigen en installeren

Geschikt voor elk soort voertuig

Waarschuwing makkelijk hoorbaar

Veel gestelde vragen:

Wat kost ParkAlert?

De ParkAlert knop inclusief batterij kost eenmalig €15. De knop werkt met een abonnement van €1 per maand wat je bij aankoop een jaar vooruit betaalt. 

Het abonnement wordt niet automatisch verlengd. Je ontvangt ruim voor het aflopen van het abonnement een notificatie om het te verlengen.

Wat is ParkAlert en hoe werkt het?

ParkAlert is een aanvullig op de Yellowbrick-app en herinnert je om jouw parkeeractie uit- en aan te zetten door middel van een fysieke knop. Deze knop plak je eenvoudig in de auto. De knop geeft een geluidssignaal wanneer je met een lopende parkeeractie terugkeert in de auto. Druk op de knop en jouw parkeeractie wordt automatisch gestopt. Desgewenst herinnert de knop je via een notificatie op je smartphone wanneer jij vergeet je parkeeractie te starten. Zie onderstaand instructiefilmpje:

Hoe werkt de verbinding met de ParkAlert knop?

De ParkAlert knop werkt via Bluetooth low energy, in verbinding met de ParkAlert App. De knop maakt verbinding met je smartphone wanneer jij in de buurt komt van de knop.

Hoe moet ik de ParkAlert knop installeren in mijn auto?

De knop wordt standaard meegeleverd met kleefrondje. Hiermee kun je deze ergens in je auto bevestigen waar je makkelijk bij kunt en waar je de knop kunt horen.

Hoe installeer ik de ParkAlert app?

Download de App
Gratis via de App Store of Google Play Store

Open de App
Geef ParkAlert altijd toestemming voor toegang tot uw locatie. 

Activeer de knop
Door de app te openen en door de bovenzijde van uw fysieke knop 2 seconden lang ingedrukt te houden. 

Bevestigen
Als u de knop hoort, dit bevestigen door in de App op 'Bevestig' te drukken.

Kies in de app voor 'Klaar'
en uw knop is gekoppeld met de App

ParkAlert wilt u meldingen sturen
Sta dit toe, zodat de App optimaal kan functioneren. 

Kan ik de Yellowbrick app nog gebruiken?

Je dient de Yellowbrick-app nog steeds gebruiken. Je start jouw parkeeractie gewoon in de Yellowbrick-app. Via de ParkAlert-app word je automatisch doorverwezen naar de Yellowbrick-app. De ParkAlert app dient hoofdzakelijk als verbinding tussen je smartphone en ParkAlert knop.

Moet ik klant worden bij ParkAlert?

Voor het gebruik van de ParkAlert app kun je gebruik maken van je Yellowbrick account met hetzelfde gebruikersnaam en wachtwoord.

Wanneer ontvang ik een start herinnering?

De knop en ParkAlert app zijn verbonden via een Bluetooth verbinding. Zodra je de auto verlaat, verlies je na korte tijd de Bluetooth verbinding tussen knop en app. Indien jouw voertuig binnen een ‘betaalde parkeerzone’ bevindt, ontvang je desgewenst een melding die herinnert je parkeeractie te stoppen. Deze functie stel je in door ‘Start Alert’ aan te zetten in het instellingenmenu van de ParkAlert app.

Ga ik extra transactiekosten betalen met ParkAlert?

Nee, voor het gebruik va ParkAlert betaal je geen extra transactiekosten.

Gaat mijn facturatie via Yellowbrick of ParkAlert?

De facturatie van uw parkeeracties blijven via Yellowbrick gaan. De factuur van de knop en abonnement ontvang je van ParkAlert.

Waar moet ik contact zoeken bij hulpvragen?

Voor alle vragen over ParkAlert kun je terecht bij de klantenservice van ParkAlert. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 op +31 (0)85 486 85 86 of via info@parkalert.eu

Werkt ParkAlert in iedere auto?

Ja, ParkAlert werkt in ieder soort auto. Dus ook huur, pool en deel-auto’s.