Mobiel parkeren in Bloemendaal

Een dagje naar Bloemendaal? De populaire plaats in de provincie Noord-Holland biedt je vele mogelijkheden en leuke uitjes! Een dagje naar het strand bij Bloemendaal aan Zee, relaxen bij Woodstock Bloemendaal of uit eten bij Duinpaviljoen De Uitkijk. Wij laten zien waar je het beste kunt parkeren in de Gemeente Bloemendaal.

Wat is het parkeertarief in Bloemendaal? (€0,55 – €3,25 p/u)
In Bloemendaal is parkeren op de meeste plekken gratis. Ga je naar Bloemendaal aan Zee? Dan betaal je €3,25 p/u in het hoogseizoen (mei, juni, juli en augustus) van 08:00 tot 22:00. Een dagkaart kost je €20,80 in het hoogseizoen. In het voor- en naseizoen (maart, april, september en oktober) kost parkeren €3,25 p/u tussen 10:00 – 18:00, met een dagkaarttarief van €15,-.
In november tot en met februari kun je tegen een tarief van €0,55 p/u en een dagkaarttarief van €4,40 parkeren bij Bloemendaal aan Zee. Deze tarieven gelden tussen 10:00 – 18:00.

Bloemendaal centrum (gratis parkeren)
In het centrum van Bloemendaal vind je een uitgebreid aanbod aan winkels. Met maar liefst 65 winkels in het overdekte winkelcentrum kun je alles vinden wat je nodig hebt. Verder kun je in het centrum van Bloemendaal ook genieten op één van de vele terrasjes. Heerlijk ontbijten, lunchen of avondeten kan gewoon in het centrum van Bloemendaal.

Bloemendaal aan Zee (€0,55 – €3,25 p/u)
Op warme zomerdagen is Bloemendaal aan Zee is één van de populairste plekken in Nederland. De plek ligt tussen de stranden IJmuiden en Zandvoort. Geniet van een heerlijk dagje strand en drink een drankje bij één van de vele strandtenten. In het hoogseizoen betaal je €3,25 p/u (mei, juni, juli en augustus) van 08:00 tot 22:00. Een dagkaart kost je €20,80 in het hoogseizoen. In het voor- en naseizoen (maart, april, september en oktober) kost parkeren €3,25 p/u tussen 10:00 – 18:00, met een dagkaarttarief van €15,-.

Woodstock Bloemendaal (€0,55 – €3,25 p/u)
Iedereen die van een relaxed feestje houdt, kent Woodstock Bloemendaal wel. Genieten van de lekkerste deuntjes met je voeten in het zand. Regelmatig organiseert Woodstock feestjes met live DJ’s, waar iedereen boven de 18 welkom is. Daarnaast kun je bij Woodstock ook gewoon lekker wat eten en drinken. Parkeren kan het best bij P1 of P2. Ook hier geldt: In het hoogseizoen betaal je €3,25 p/u (mei, juni, juli en augustus) van 08:00 tot 22:00. Een dagkaart kost je €20,80 in het hoogseizoen. In het voor- en naseizoen (maart, april, september en oktober) kost parkeren €3,25 p/u tussen 10:00 – 18:00, met een dagkaarttarief van €15,-.

Caprera Bloemendaal (gratis parkeren)
Caprera is een prachtig openluchttheater midden in de natuur, een échte aanrader! Ontdek de natuur en het mooie podium waar je kunt genieten van muziek en theater. Parkeren kan gratis bij ‘het kopje van Bloemendaal’ of een straat in de buurt.

De uitkijk Bloemendaal (gratis parkeren)
Bij dit prachtig gelegen duinpaviljoen kun je genieten van een heerlijke lunch, diner, high tea, brunch of feest! De plek is goed te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan Caprera Bloemendaal of een wandeling rond het Kopje van Bloemendaal. Je kunt gratis parkeren op het ruime parkeerterrein van het paviljoen.

Waar kan ik parkeren in Bloemendaal?
Bekijk hieronder op de handige kaart waar en tegen welk tarief je kunt parkeren in Bloemendaal.

Betaal alleen voor de werkelijke parkeertijd

Parkeer razendsnel met je mobiel

Betaal alleen voor de werkelijke parkeertijd

Kies bij Yellowbrick zelf het product dat past bij jouw parkeergedrag.

vanaf €0,15 per transactie

Flex

Geen abonnement

Onbeperkt kentekens wisselen

Gratis overzichtelijke factuur

Ideaal voor korte parkeeracties

Transactiekosten zijn 10% van het totale parkeerbedrag tot maximaal €0,50.

  €0,34 per transactie

Basic

Geen abonnement

Onbeperkt kentekens wisselen

Gratis overzichtelijke factuur

Parkeren tegen een vast laag tarief

  €0,75 per week

Unlimited

Abonnementsvorm

Onbeperkt kentekens wisselen

Gratis overzichtelijke factuur

Onbeperkt transacties starten en stoppen

* Voor zakelijke klanten zijn alle prijzen exclusief btw.

Hoe werkt het

Parkeer je auto

Start parkeren

Stop parkeren

Betaal achteraf

Heb je een vraag?

Tweet naar @YellowbrickNL
Stel je vraag direct aan
ons webcare team

Whatsapp ons op 0613689781
Wij streven om binnen 3 uur te
reageren

Bel naar 09002006999
€0,45 per gesprek + kosten voor
gebruik van je mobiel